Pedacode  

Pedacode > Yritys > Tyytyväisyystakuu

Tyytyväisyystakuu

Luotamme vahvasti koulutusratkaisumme toimivuuteen. Myös kursseillemme osallistuneet opiskelijat ovat olleet kursseihimme erittäin tyytyväisiä - valtaosa on yhden kurssien suoritettuaan osallistunut myös muille kursseille. Tästä huolimatta haluamme kuitenkin antaa lopullisen arviointivallan koulutusratkaisuidemme toimivuudesta asiakkaillemme.

Tyytyväisyystakuu kursseillamme tarkoittaa sitä, että mikäli käyt kouluttajan ohjaaman kurssin läpi antamiemme ohjeiden mukaan, mutta et siitä huolimatta opi kurssilla käsiteltäviä asioita, on sinulla kaksi vaihtoehtoa: voit joko osallistua kurssille uudelleen maksutta tai niin halutessasi palautamme sinulle osallistumismaksun täysimääräisenä.

Meillä on tyytyväisyystakuun suhteen vain yksi vaatimus: jos et opi kurssilla käsiteltäviä asioita ja haluat osallistua kurssille uudelleen tai saada rahasi takaisin, niin kerro meille, mitkä olivat suurimmat esteet tai ongelmat kurssin asioiden oppimisessa. Tällä tavoin sinä et maksa turhasta ja me saamme arvokasta palautetta, jolla voimme kehittää kurssejamme entistä paremmiksi.

Tyytyväisyystakuu koskee kaikkia kouluttajan ohjaamia verkkokurssejamme.