Pedacode  

Pedacode > Yritys > Toiminta-ajatus

Toiminta-ajatus

Pedacoden toiminta-ajatuksena on tuottaa korkealaatuisia verkko-oppimisratkaisuja, jotka tarjoavat uusia vaihtoehtoja perinteisille koulutusratkaisuille. Tavoitteenamme ei ole niinkään luoda korvaavia menetelmiä vanhoille koulutusratkaisuille, vaan pikemminkin luoda uusia tapoja, joilla yritykset voivat kehittää henkilöstönsä osaamista ja siten nopeuttaa ja tehostaa uusien tuotteiden ja teknologioiden käyttöönottoa.

Tukea uusien teknologioiden käyttöönottoon

Verkko-oppimisratkaisumme perustuvat ajatukseen, että ohjelmointityötä tekevien henkilöiden on saatava tarvitsemaansa tietoa silloin kun he sitä tarvitsevat ja siellä missä he työtään tekevät. Uusien teknologioiden käyttöönotto ei voi vaatia viikkojen odottelua sopivan kurssin käynnistymiseen ja mahdollisesti matkustamista useaksi päiväksi toiselle paikkakunnalle.

Pedacode tarjoaa kursseja ja tukea uusien asioiden opiskeluun silloin kun niitä tarvitaan. Koulutuksemme toteutetaan verkossa, joten opiskelu on mahdollista omalta työpisteeltä itselle parhaiten sopivana ajankohtana - sijaitseepa työpiste sitten missä päin maailmaa tahansa.

Lue lisää koulutustuotteistamme.

Asiantuntemus ja henkilökohtainen palvelu

Toiminnassamme korostuu korkea laatu sekä osaaminen niin pedagogiikan kuin tietotekniikankin alalta. Koulutusratkaisumme perustuvat tieteellisestä tutkimuksesta saatuun tietoon, jonka olemme tuotteistaneet konkreettisiksi palveluiksi. Laatuajattelu näkyy myös muussa toiminnassamme. Kouluttajamme ovat sekä pedagogiikan että ohjelmoinnin asiantuntijoita ja pystyvät siten tarjoamaan ainutlaatuista ohjausta kursseillamme.

Jokainen opiskelija on erilainen ja tarvitsee tukea erilaisten asioiden opiskelussa. Tämän vuoksi kouluttajamme ohjaavat jokaista opiskelijaa henkilökohtaisesti - niin kurssien aikana kuin kurssien jälkeenkin.

Haluatko lisätietoja?

Vastaamme mielellämme erilaisiin yrityksemme toimintaa koskeviin kysymyksiin. Meille voit lähettää postia osoitteeseen asiakaspalvelu@pedacode.net