Pedacode  

Pedacode > Tuotteet > Tilauskurssit

Tilauskurssit

Järjestämme kurssikalenterissa olevien kurssien lisäksi vastaavia kursseja tilausten perusteella ryhmille. Tilauskurssit ovat samoja kuin kurssikalenterissa ilmoitetut kurssit, mutta ne voidaan järjestää asiakkaan haluamana ajankohtana. Tilauskurssit järjestetään verkko-opiskeluna vastaavasti kuin normaalit kurssikalenterin mukaiset kurssit. Tilauskurssille mahtuvat luonnollisesti mukaan aina kaikki koulutusta tarvitsevat henkilöt. Tilauskurssi onkin hyvä tapa järjestää henkilöstöllesi koulutusta juuri silloin, kun se sitä tarvitsee.

Osallistujat

Tilauskurssien lähtökohtana on, että kurssin osallistujamäärä on vähintään viisi henkilöä. Suositus on, että yhdelle kurssille osallistuisi enintään 20 opiskelijaa. Tätä suuremmat opiskelijamäärät kannattaa jakaa opiskelun sujuvuuden vuoksi useille eri kursseille. Määrät ovat luonnollisesti vain suosituksia ja muistakin osallistujamääristä voidaan neuvotella.

Hinta

Perushinta: 2000 e
Opiskelijakohtainen hinta: 250 e

Tilauskurssien hinta muodostuu perushinnasta sekä opiskelijakohtaisesta hinnasta. Kurssin perustamisesta perimme 2000 e suuruisen perushinnan, jonka lisäksi jokainen opiskelija tuo hintaan lisää 250 e. Jos esimerkiksi haluatte järjestää "Java-kielen perusteet" -kurssin kymmenelle opiskelijalle, tulisi kurssin hinnaksi 2000 e + (10 * 250 e) = 4500 e (sis. alv.)

Tilaaminen

Tilauskurssien tilaaminen tapahtuu lähettämällä tilaus sähköpostitse osoitteeseen myynti@pedacode.net. Laita tilaukseen ainakin seuraavat tiedot:

- Toivottu kurssin ajankohta
- Osallistujien määrä
- Muut mahdolliset toiveet kurssin suhteen

Vahvistamme tilauksen sen saatuamme ja sovimme tämän jälkeen tarvittavat yksityiskohdat. Tilaukset tulisi tehdä aina vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua kurssin aloitusajankohtaa.